Proper Pizza Ferizaj Village
Proper Pizza Ferizaj Village

Porosite

Ju mund të bëni porosinë në mënyrë që të keni pizza tuaj të gatshme.

Proper Pizza Ferizaj Village

delivery

Ne bëjmë dërgesa në shtëpit e juaj.

Proper Pizza Ferizaj Village

shijoje

Në Proper Pizza Ferizaj Village

Proper Pizza Ferizaj Village

Proper Pizza - Ferizaj - Village

Specialiteti

Proper Pizza - Ferizaj - Village

Menyja jonë

MARGARITA 4.00€
Coca Cola 1.00€
PEPERONI 14.00€
PËRSHUTO 5.00€
Coca Cola 1.00€
MARGARITA 4.00€
PEPERONI 14.00€
PËRSHUTO 5.00€

Proper Pizza - Ferizaj - Village

REZERVOJE

Ju mund të thërrisni në numrat tonë të telefonit që të rezervoni një tavolinë.

+383 44 100 755 +383 49 100 755

Rezervo një tavolinë

Ferizaj - Village

Proper Pizza

Vendi ku do ta shijoni pizzën.

Proper Pizza është biznes i cili merret me prodhimin, shitjen dhe shpërndarjen e picave dhe daton qysh nga viti 2002.

Produkti ynë final është kombinim i brumit të freskët ditorë, sosit të domateve që është përzier me erëza dhe djath që i japin një aromë speciale dhe shije që e bënë kuptimplot emrin tonë Proper.

about